Gunay Uslu in Op1 over cultuursector: 'Energiekosten een groot probleem' (video)

Gunay Uslu in Op1 over cultuursector: 'Energiekosten een groot probleem' (video)

Zaterdag 5 november 2022 om 09:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Gunay Uslu in <em>Op1</em> over cultuursector: 'Energiekosten een groot probleem' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Staatssecretaris Gunay Uslu maakte vandaag haar plannen voor de culturele sector bekend. En dat is hoognodig, want de culturele sector heeft het zwaar. De eerste grote klap is tijdens de coronacrisis toegebracht en de huidige energiecrisis drukt zwaar op theaters en musea. 'Grote instellingen als het Rijksmuseum en Tivoli Vredenburg hebben een stijging van 1 miljoen euro op jaarbasis.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gunay Uslu in Op1 over cultuursector: 'Energiekosten een groot probleem' (video)

Staatssecretaris Gunay Uslu maakte vandaag haar plannen voor de culturele sector bekend. En dat is hoognodig, want de culturele sector heeft het zwaar. De eerste grote klap is tijdens de coronacrisis toegebracht en de huidige energiecrisis drukt zwaar op theaters en musea. 'Grote instellingen als het Rijksmuseum en Tivoli Vredenburg hebben een stijging van 1 miljoen euro op jaarbasis.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's