Vandaag Inside gemist? Johan Derksen ligt in een deuk na beelden Hélène Hendriks

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen ligt in een deuk na beelden Hélène Hendriks

Zaterdag 5 november 2022 om 11:09

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hélène Hendriks had afgelopen weekend voor het eerst in lange tijd een vrij weekend en dat kan natuurlijk niet onbesproken blijven bij Vandaag Inside. Wilfred Genee heeft een arsenaal aan videobeelden gevonden van Hélène en toont deze graag aan zijn tafelgasten.

Tekst gaat verder onder de video.

Vandaag Inside gemist? <em>Johan Derksen</em> ligt in een deuk na beelden <em>Hélène Hendriks</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Hélène Hendriks had afgelopen weekend voor het eerst in lange tijd een vrij weekend en dat kan natuurlijk niet onbesproken blijven bij Vandaag Inside. Wilfred Genee heeft een arsenaal aan videobeelden gevonden van Hélène en toont deze graag aan zijn tafelgasten. Tekst gaat verder onder de video. Videobeelden Hélène HendriksZoals gewoonlijk slaan de beelden weer helemaal nergens op, maar dat maakt het niet minder grappig. Vooral Johan Derksen kan zijn lach niet onderdrukken na het zien van de hilarische beelden: "Er is er weer een bezig geweest hoor..." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Videobeelden Hélène Hendriks
Zoals gewoonlijk slaan de beelden weer helemaal nergens op, maar dat maakt het niet minder grappig. Vooral Johan Derksen kan zijn lach niet onderdrukken na het zien van de hilarische beelden: "Er is er weer een bezig geweest hoor..."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's