Video: Grote brand bij restaurant in Limburgse Sevenum onder controle

Video: Grote brand bij restaurant in Limburgse Sevenum onder controle

Zaterdag 5 november 2022 om 12:20

Video: <em>Grote brand</em> bij restaurant in <em>Limburgse Sevenum</em> onder controle In het Noord-Limburgse Sevenum is zaterdagochtend vroeg brand uitgebroken bij een restaurant aan de Midden Peelweg. Rond 07.30 uur was het vuur onder controle. De brand woedde in het ABC Restaurant, waar meerdere eetgelegenheden onder een dak gehuisvest zijn. Niemand is gewond geraakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Zeer grote brand bij bloembollenbedrijf Den Helder Bekijk deze video » Brand Helmond: stormram was nodig om zwaargewonde bewoner uit huis te bevrijden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Noord-Limburgse Sevenum is zaterdagochtend vroeg brand uitgebroken bij een restaurant aan de Midden Peelweg. Rond 07.30 uur was het vuur onder controle. De brand woedde in het ABC Restaurant, waar meerdere eetgelegenheden onder een dak gehuisvest zijn. Niemand is gewond geraakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's