Hart van Nederland gemist? Zeer grote brand bij bloembollenbedrijf Den Helder

Hart van Nederland gemist? Zeer grote brand bij bloembollenbedrijf Den Helder

Donderdag 27 oktober 2022 om 22:29

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Zeer grote brand bij bloembollenbedrijf <em>Den Helder</em> Bij een bloembollenbedrijf aan de Nieuweweg in Den Helder is donderdagavond een zeer grote brand uitgebroken. De veiligheidsregio Noord-Holland Noord meldt dat er ongeveer dertig medewerkers in het pand waren. Zij zijn tijdig geëvacueerd. Er raakte niemand gewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Uitslaande brand op industrieterrein in Beugen Bekijk deze video » Hotel Krasnapolsky ontruimd vanwege brand, gasten op straat: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een bloembollenbedrijf aan de Nieuweweg in Den Helder is donderdagavond een zeer grote brand uitgebroken. De veiligheidsregio Noord-Holland Noord meldt dat er ongeveer dertig medewerkers in het pand waren. Zij zijn tijdig geëvacueerd. Er raakte niemand gewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's