Spellen blijft lastig voor boze PSV-supporters: 'Van supporters pesten wordt je blij'

Spellen blijft lastig voor boze PSV-supporters: 'Van supporters pesten wordt je blij'

Zaterdag 5 november 2022 om 13:46

Boze PSV-supporters hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een bezoekje gebracht bij de ambtswoning van de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema. De supporters van de Eindhovense club zijn dit weekend niet welkom bij de wedstrijd Ajax - PSV in de Johan Cruijff ArenA.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Spellen</em> blijft lastig voor <em>boze PSV-supporters</em>: 'Van supporters pesten wordt je blij' Boze PSV-supporters hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een bezoekje gebracht bij de ambtswoning van de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema. De supporters van de Eindhovense club zijn dit weekend niet welkom bij de wedstrijd Ajax - PSV in de Johan Cruijff ArenA. Tekst gaat verder onder de video. Intimiderende actieOp het spandoek staat de boodschap: 'van supporters pesten wordt je blij, je zoon is crimineel, niet wij.' De fans van PSV refereren aan twee verschillende zaken. Los van het taalfoutje, 'van supporters pesten word je blij', in plaats van 'van supporters pesten wordt je blij', kunnen de demonstrerende PSV-supporters terugkijken op een geslaagde actie. Amsterdam spreek haar afschuw uit over de intimiderende actie, maar over aangifte doen is nog geen besluit genomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Rangers - Ajax: 1-3 door Francisco Conceição Bekijk deze video » Veronica Offside-tafel over Luuk de Jong in Oranje: "Heel moeilijk voetballen" Bekijk deze video »
Nieuws :

Intimiderende actie
Op het spandoek staat de boodschap: 'van supporters pesten wordt je blij, je zoon is crimineel, niet wij.' De fans van PSV refereren aan twee verschillende zaken. Los van het taalfoutje, 'van supporters pesten word je blij', in plaats van 'van supporters pesten wordt je blij', kunnen de demonstrerende PSV-supporters terugkijken op een geslaagde actie. Amsterdam spreek haar afschuw uit over de intimiderende actie, maar over aangifte doen is nog geen besluit genomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's