Hart van Nederland: mannen over teelbalkanker: "Van levensbelang om regelmatig te controleren"

Hart van Nederland: mannen over teelbalkanker: "Van levensbelang om regelmatig te controleren"

Zondag 6 november 2022 om 22:45

<em>Hart van Nederland</em>: mannen over <em>teelbalkanker</em>: &quot;Van levensbelang om regelmatig te controleren&quot; Movember: ieder jaar staat de maand november in het teken van prostaatkanker, zaadbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen. Mannen laten in deze maand hun snor staan om aandacht te vragen voor deze belangrijke zaken. In Hart van Nederland een aantal medici en een overlever van teelbalkanker aan het woord. Het advies is om regelmatig de ballen te controleren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Louis van Gaal openhartig over gevecht met prostaatkanker: "Ik had een katheter" Bekijk deze video » Mannen in HLF8 over snorren, prostaatkanker en plasstralen Bekijk deze video »
Nieuws :

Movember: ieder jaar staat de maand november in het teken van prostaatkanker, zaadbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen. Mannen laten in deze maand hun snor staan om aandacht te vragen voor deze belangrijke zaken. In Hart van Nederland een aantal medici en een overlever van teelbalkanker aan het woord. Het advies is om regelmatig de ballen te controleren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's