Maarten van Rossem openhartig over dood van zus Sis: 'Ik ben positiever ingesteld'

Maarten van Rossem openhartig over dood van zus Sis: 'Ik ben positiever ingesteld'

Monday 7 November 2022 om 08:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 6 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Maarten van Rossem</em> openhartig over dood van zus <em>Sis</em>: 'Ik ben positiever ingesteld' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 6 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Maarten van Rossem schoof zondagavond aan bij Renze op zondag om te vertellen over zijn podcast. Daarin wordt openhartig gesproken over het verlies van zus Sis van Rossem, die eerder dit jaar tamelijk onverwacht overleed na een val in huis. Ook aan de talkshowtafel vertelt Maarten over zijn rouwproces en de dood van zijn zus. Hij kan het niet nalaten om nog even te zeggen dat hij een stuk positiever in het leven staat dan Sis - toch opvallend, gezien het brompot-imago van Maarten. Hij vertelt daarnaast prachtige anekdotes over het verlies van zijn vader én een kastanjeboom naast het ziekenhuisraam van Sis. Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Maarten van Rossem openhartig over dood van zus Sis: 'Ik ben positiever ingesteld'

Maarten van Rossem schoof zondagavond aan bij Renze op zondag om te vertellen over zijn podcast. Daarin wordt openhartig gesproken over het verlies van zus Sis van Rossem, die eerder dit jaar tamelijk onverwacht overleed na een val in huis. Ook aan de talkshowtafel vertelt Maarten over zijn rouwproces en de dood van zijn zus. Hij kan het niet nalaten om nog even te zeggen dat hij een stuk positiever in het leven staat dan Sis - toch opvallend, gezien het brompot-imago van Maarten. Hij vertelt daarnaast prachtige anekdotes over het verlies van zijn vader én een kastanjeboom naast het ziekenhuisraam van Sis.

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's