Mijn huid ziet er niet uit!: Aischa is na behandeling een stuk gelukkiger

Mijn huid ziet er niet uit!: Aischa is na behandeling een stuk gelukkiger

Maandag 7 november 2022 om 16:08

Eerder was in Mijn huid ziet er niet uit! te zien hoe Aischa last had van cystes in haar gezicht. Ze kwam 10 jaar lang bijna niet meer buiten en besloot daarom een behandeling te ondergaan. 7 maanden na de opnames voelt Aischa zich een stuk beter. “Ik kom echt weer buiten, dat heb ik een paar jaar bijna niet gedaan”, vertelt ze. “Ik ben nu wel een stuk gelukkiger, ja zeker.”

Bekijk de beelden van Mijn huid ziet er niet uit! hieronder. Je kunt alle afleveringen van Mijn huid ziet er niet uit! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mijn huid ziet er niet uit!</em>: Aischa is na behandeling een stuk gelukkiger Eerder was in Mijn huid ziet er niet uit! te zien hoe Aischa last had van cystes in haar gezicht. Ze kwam 10 jaar lang bijna niet meer buiten en besloot daarom een behandeling te ondergaan. 7 maanden na de opnames voelt Aischa zich een stuk beter. “Ik kom echt weer buiten, dat heb ik een paar jaar bijna niet gedaan”, vertelt ze. “Ik ben nu wel een stuk gelukkiger, ja zeker.” Bekijk de beelden van Mijn huid ziet er niet uit! hieronder. Je kunt alle afleveringen van Mijn huid ziet er niet uit! terugkijken bij Gids.tv. Mijn huid ziet er niet uit!: Aïsha zegt dates af vanwege huidaandoening Bekijk deze video » Manuella in Mijn huid ziet er niet uit!: ‘Doodgaan? Boeiend, dan ben ik overal vanaf’ Bekijk deze video »
TV :
Mijn huid ziet er niet uit!: Aischa is na behandeling een stuk gelukkiger

Actuele video's

Meer actuele video's