Mijn huid ziet er niet uit!: Aïsha zegt dates af vanwege huidaandoening

Mijn huid ziet er niet uit!: Aïsha zegt dates af vanwege huidaandoening

Maandag 29 augustus 2022 om 12:27

In het nieuwe programma Mijn huid ziet er niet uit! vertelt Aïsha haar verhaal. Ze heeft allerlei bulten en littekens in haar gezicht en dat maakt haar erg onzeker. Ze komt niet veel buiten en het is ook al jaren geleden dat ze naar een feestje is geweest. Ook haar liefdesleven lijdt onder haar huidaandoening. “Ik word liever niet gezien en zie liever ook geen mensen”, vertelt Aïsha. “Ik ontmoet niemand. Ik kap het af, of als ik een date heb zeg ik last minute af.” De dermatoloog vindt dit vervelend om te horen en gaat aan de slag…

Bekijk de beelden van Mijn huid ziet er niet uit! hieronder.

Het nieuwe programma Mijn huid ziet er niet uit! is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Mijn huid ziet er niet uit! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mijn huid ziet er niet uit!</em>: Aïsha zegt dates af vanwege huidaandoening In het nieuwe programma Mijn huid ziet er niet uit! vertelt Aïsha haar verhaal. Ze heeft allerlei bulten en littekens in haar gezicht en dat maakt haar erg onzeker. Ze komt niet veel buiten en het is ook al jaren geleden dat ze naar een feestje is geweest. Ook haar liefdesleven lijdt onder haar huidaandoening. “Ik word liever niet gezien en zie liever ook geen mensen”, vertelt Aïsha. “Ik ontmoet niemand. Ik kap het af, of als ik een date heb zeg ik last minute af.” De dermatoloog vindt dit vervelend om te horen en gaat aan de slag… Bekijk de beelden van Mijn huid ziet er niet uit! hieronder. Het nieuwe programma Mijn huid ziet er niet uit! is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Mijn huid ziet er niet uit! terugkijken bij Gids.tv. Video: Leco van Zadelhoff introduceert skin fasting Bekijk deze video » RTL Boulevard: eerste beelden nieuw programma Mijn Huid Ziet Er Niet Uit (video) Bekijk deze video »
TV :
Mijn huid ziet er niet uit!: Aïsha zegt dates af vanwege huidaandoening

Actuele video's

Meer actuele video's