Amerika-kenner Laila Frank bij Khalid & Sophie over de midterms: "Je zal er maar wonen!"

Amerika-kenner Laila Frank bij Khalid & Sophie over de midterms: "Je zal er maar wonen!"

Dinsdag 8 november 2022 om 20:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Amerika-kenner <em>Laila Frank</em> bij <em>Khalid &amp; Sophie</em> over de <em>midterms</em>: &quot;Je zal er maar wonen!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vandaag staat er voor de Amerikaanse democratie veel op het spel vanwege de 'midterms'. Dit zijn tussentijdse verkiezingen voor het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. Volgens Amerika-kenner Laila Frank maken Amerikanen maken zich oprecht heel veel zorgen. "Je zal er maar wonen! Tegelijkertijd, dit is het land waar je leeft, dit is de democratie die je hebt" legt Frank uit bij Khalid & Sophie. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Amerika-kenner Laila Frank bij Khalid & Sophie over de midterms: "Je zal er maar wonen!"

Vandaag staat er voor de Amerikaanse democratie veel op het spel vanwege de 'midterms'. Dit zijn tussentijdse verkiezingen voor het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. Volgens Amerika-kenner Laila Frank maken Amerikanen maken zich oprecht heel veel zorgen. "Je zal er maar wonen! Tegelijkertijd, dit is het land waar je leeft, dit is de democratie die je hebt" legt Frank uit bij Khalid & Sophie.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's