Fred Teeven in HLF8 over het WK in Qatar: "Ophouden met dat gezeur"

Fred Teeven in HLF8 over het WK in Qatar: "Ophouden met dat gezeur"

Dinsdag 8 november 2022 om 21:16

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Het WK staat weer voor de deur, nog 12 nachten en we zien Oranje spelen in Qatar. Fred Teeven reageert op de situatie in Qatar: "Je kunt je afvragen of we überhaupt wel in die zandbak in de winter hadden moeten gaan voetballen, maar nu het gaat beginnen, dan gaan we ook voetballen. Ophouden met dat gezeur!"

Fred Teeven in <em>HLF8</em> over het WK in <em>Qatar</em>: &quot;Ophouden met dat gezeur&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het WK staat weer voor de deur, nog 12 nachten en we zien Oranje spelen in Qatar. Fred Teeven reageert op de situatie in Qatar: "Je kunt je afvragen of we überhaupt wel in die zandbak in de winter hadden moeten gaan voetballen, maar nu het gaat beginnen, dan gaan we ook voetballen. Ophouden met dat gezeur!" Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's