Merel Ek onthult trucjes politici om vragen te ontwijken: 'VVD'ers duwen brood in hun mond'

Merel Ek onthult trucjes politici om vragen te ontwijken: 'VVD'ers duwen brood in hun mond'

Donderdag 10 november 2022 om 08:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Merel Ek</em> onthult trucjes politici om vragen te ontwijken: '<em>VVD'ers</em> duwen brood in hun mond' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Na de rel met Gideon van Meijeren is Merel Ek alweer een tijdje terug op televisie. Woensdag schoof de messcherpe politiek verslaggever van SBS6 opnieuw aan in Vandaag Inside. Daar onthulde ze enkele bijzondere trucjes van VVD-politici om vragen van journalisten te ontwijken. Zo was er zelfs een die vlak voor hij langs het journaille liep een stuk brood in zijn mond duwde... Ek geeft toe dat ze zich weleens afvraagt wat ze eigenlijk staat te doen in de gangen van het gebouw van de Tweede Kamer. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Na de rel met Gideon van Meijeren is Merel Ek alweer een tijdje terug op televisie. Woensdag schoof de messcherpe politiek verslaggever van SBS6 opnieuw aan in Vandaag Inside. Daar onthulde ze enkele bijzondere trucjes van VVD-politici om vragen van journalisten te ontwijken. Zo was er zelfs een die vlak voor hij langs het journaille liep een stuk brood in zijn mond duwde... Ek geeft toe dat ze zich weleens afvraagt wat ze eigenlijk staat te doen in de gangen van het gebouw van de Tweede Kamer.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's