Shownieuws: verkeersregelaar vertelt zijn verhaal na ‘mishandeling’ door Lange Frans

Shownieuws: verkeersregelaar vertelt zijn verhaal na ‘mishandeling’ door Lange Frans

Donderdag 10 november 2022 om 10:29

De verkeersregelaar die zegt te zijn mishandeld door Lange Frans heeft bij Shownieuws zijn verhaal verteld. Deze persoon kreeg het op 29 oktober aan de stok met de rapper toen Lange Frans met zijn bolide over de busbaan bij Schiphol reed.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: verkeersregelaar vertelt zijn verhaal na ‘mishandeling’ door Lange Frans De verkeersregelaar die zegt te zijn mishandeld door Lange Frans heeft bij Shownieuws zijn verhaal verteld. Deze persoon kreeg het op 29 oktober aan de stok met de rapper toen Lange Frans met zijn bolide over de busbaan bij Schiphol reed. Lees verder onder de video. Verkeersregelaar en Lange Frans doen allebei aangifteLange Frans zou zijn vriendin ophalen van Schiphol, toen hij werd aangesproken door de verkeersregelaar omdat hij de busbaan blokkeerde met zijn bolide. Volgens de verkeersregelaar liep dit gesprek uit de hand en kreeg hij een harde duw waardoor hij op een verkeersdrempel terechtkwam met zijn schouder. Hierdoor zou hij in het ziekenhuis zijn beland. Volgens Lange Frans is hier niets van waar, ze hebben beiden dan ook aangifte tegen elkaar gedaan vanwege enerzijds mishandeling, en Lange Frans vanwege valse aangifte. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Parkeerwachter Schiphol: 'Lange Frans heeft me geslagen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Verkeersregelaar en Lange Frans doen allebei aangifte
Lange Frans zou zijn vriendin ophalen van Schiphol, toen hij werd aangesproken door de verkeersregelaar omdat hij de busbaan blokkeerde met zijn bolide. Volgens de verkeersregelaar liep dit gesprek uit de hand en kreeg hij een harde duw waardoor hij op een verkeersdrempel terechtkwam met zijn schouder. Hierdoor zou hij in het ziekenhuis zijn beland. Volgens Lange Frans is hier niets van waar, ze hebben beiden dan ook aangifte tegen elkaar gedaan vanwege enerzijds mishandeling, en Lange Frans vanwege valse aangifte.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's