Dan Hassler Forest in Jinek: ‘Mensen zijn een beetje klaar met Donald Trump’

Dan Hassler Forest in Jinek: ‘Mensen zijn een beetje klaar met Donald Trump’

Donderdag 10 november 2022 om 09:27

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 9 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Bij Jinek worden de tussentijdse verkiezingen in de VS besproken, hierbij wordt duidelijk wat de stand is van de Democraten en Republikeinen. Dit zegt ook iets over de populariteit van president Joe Biden en Donald Trump. “Ineens lees je sinds gisteren in alle media, we zeggen steeds: Biden is niet populair. Maar eigenlijk is Trump helemaal niet populair meer”, zegt Dan Hassler Forest.

Lees verder onder de video.

Dan Hassler Forest in <em>Jinek</em>: ‘Mensen zijn een beetje klaar met Donald Trump’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 9 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bij Jinek worden de tussentijdse verkiezingen in de VS besproken, hierbij wordt duidelijk wat de stand is van de Democraten en Republikeinen. Dit zegt ook iets over de populariteit van president Joe Biden en Donald Trump. “Ineens lees je sinds gisteren in alle media, we zeggen steeds: Biden is niet populair. Maar eigenlijk is Trump helemaal niet populair meer”, zegt Dan Hassler Forest. Lees verder onder de video. Trump zit niet meer op Twitter“Hij heeft de verkiezingen flink verloren. Het idee dat dat een grote leugen was, dat de verkiezing gestolen is, is iets wat alleen maar bij een heel geradicaliseerd segment van de bevolking echt nog leeft”, aldus Hassler Forest. Volgens hem zijn de Amerikanen dan ook een beetje klaar met Donald Trump. “Hij zit niet meer op Twitter, hij is niet meer zo beschikbaar.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dan Hassler Forest in Jinek: ‘Mensen zijn een beetje klaar met Donald Trump’

Trump zit niet meer op Twitter
“Hij heeft de verkiezingen flink verloren. Het idee dat dat een grote leugen was, dat de verkiezing gestolen is, is iets wat alleen maar bij een heel geradicaliseerd segment van de bevolking echt nog leeft”, aldus Hassler Forest. Volgens hem zijn de Amerikanen dan ook een beetje klaar met Donald Trump. “Hij zit niet meer op Twitter, hij is niet meer zo beschikbaar.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's