RTL Boulevard: slachtoffers zoon Glennis Grace krijgen schadevergoeding

RTL Boulevard: slachtoffers zoon Glennis Grace krijgen schadevergoeding

Donderdag 10 november 2022 om 19:56

Het kan haast niemand zijn ontgaan dat gisteren Glennis Grace veroordeeld is tot 200 uur taakstraf voor openlijke geweldpleging bij de Jumbo. Vandaag was haar 16-jarige zoon aan de beurt in de rechtbank voor zijn rol in het geweldsmisdrijf.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: slachtoffers zoon <em>Glennis Grace</em> krijgen schadevergoeding Het kan haast niemand zijn ontgaan dat gisteren Glennis Grace veroordeeld is tot 200 uur taakstraf voor openlijke geweldpleging bij de Jumbo. Vandaag was haar 16-jarige zoon aan de beurt in de rechtbank voor zijn rol in het geweldsmisdrijf. Lees verder onder de video. SchadevergoedingJermaine Ellenkamp, misdaadverslaggever RTL Boulevard was aanwezig. De rechtbank heeft alle eisen tegen hem overgenomen. Ellenkamp: "Wat ook wel bijzonder was vandaag was de schadevergoeding, 1250 euro per slachtoffer is er toegekend." Bijzonder omdat, tot grote ergernis van de advocaat Richard Korver van de slachtoffers, er gisteren helemaal geen schadevergoeding was toegekend. Bekijk ook HLF8: geef Glennis Grace relevante taakstraf zoals zingen in bejaardentehuizen Bekijk deze video » Johan Derksen over taakstraf Glennis Grace: "Kan gaan vakkenvullen bij de Jumbo" (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: slachtoffers zoon Glennis Grace krijgen schadevergoeding

Schadevergoeding
Jermaine Ellenkamp, misdaadverslaggever RTL Boulevard was aanwezig. De rechtbank heeft alle eisen tegen hem overgenomen. Ellenkamp: "Wat ook wel bijzonder was vandaag was de schadevergoeding, 1250 euro per slachtoffer is er toegekend." Bijzonder omdat, tot grote ergernis van de advocaat Richard Korver van de slachtoffers, er gisteren helemaal geen schadevergoeding was toegekend.

Actuele video's

Meer actuele video's