Anton in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben een TE goed persoon'

Anton in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben een TE goed persoon'

Vrijdag 11 november 2022 om 10:26

Bij alle opmerkingen die Anton maakt zie je zijn date enigszins bedenkelijk kijken. Echt indruk weet hij niet op haar te maken, ondanks zijn complimenten en eerlijkheid over dat hij geen bad boy maar een 'te goed' persoon is. Ook geeft ze aan niet hem in één bed te willen liggen want: 'Ik kan niet samen met iemand slapen.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Anton in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik ben een TE goed persoon' Bij alle opmerkingen die Anton maakt zie je zijn date enigszins bedenkelijk kijken. Echt indruk weet hij niet op haar te maken, ondanks zijn complimenten en eerlijkheid over dat hij geen bad boy maar een 'te goed' persoon is. Ook geeft ze aan niet hem in één bed te willen liggen want: 'Ik kan niet samen met iemand slapen.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Niet slecht in bed want ik ben gevraagd voor pornofilm' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Serena schildert veelzeggend portet van Davey, een lul Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's