Lang Leve de Liefde: Serena schildert veelzeggend portet van Davey, een lul

Lang Leve de Liefde: Serena schildert veelzeggend portet van Davey, een lul

Donderdag 10 november 2022 om 11:29

In Lang Leve de Liefde leren Serena en Davey elkaar beter kennen door te schilderen. Serena besluit een portret van haar date te maken en daarom neemt ze even een moment voor zichzelf. Op een gegeven moment is de grote onthulling en mag Davey kijken, en ze heeft een nogal bijzonder kunstwerk gemaakt. “Dat ben ik in de auto, een lul”, aldus Davey.
Ze moet zelf erg hard lachen om haar schilderij, maar wat ze precies wil zeggen met deze creatie moet vanavond in de uitzending duidelijk worden…

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Serena schildert veelzeggend portet van Davey, een lul In Lang Leve de Liefde leren Serena en Davey elkaar beter kennen door te schilderen. Serena besluit een portret van haar date te maken en daarom neemt ze even een moment voor zichzelf. Op een gegeven moment is de grote onthulling en mag Davey kijken, en ze heeft een nogal bijzonder kunstwerk gemaakt. “Dat ben ik in de auto, een lul”, aldus Davey.Ze moet zelf erg hard lachen om haar schilderij, maar wat ze precies wil zeggen met deze creatie moet vanavond in de uitzending duidelijk worden… Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: 'Niet slecht in bed want ik ben gevraagd voor pornofilm' Bekijk deze video » Henk in Lang Leve de Liefde is helemaal gek van ezels en van zichzelf? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's