Een Jaar Van Je Leven: Janet heeft haar eigen manier van planken bedacht

Een Jaar Van Je Leven: Janet heeft haar eigen manier van planken bedacht

Vrijdag 11 november 2022 om 15:57

In Een Jaar Van Je Leven wordt Janet aangemoedigd als ze aan het planken is. Ze is na 5 minuten helemaal kapot, maar niet iedereen is onder de indruk van haar prestatie. Er zijn twijfels of haar zelfbedachte manier van planken wordt goedgekeurd of niet…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Janet heeft haar eigen manier van planken bedacht In Een Jaar Van Je Leven wordt Janet aangemoedigd als ze aan het planken is. Ze is na 5 minuten helemaal kapot, maar niet iedereen is onder de indruk van haar prestatie. Er zijn twijfels of haar zelfbedachte manier van planken wordt goedgekeurd of niet… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: is huilende Mexx hier glashard aan het liegen? Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Kim is woest omdat Marciano Mexx op haar kont sloeg Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's