Een Jaar Van Je Leven: Kim is woest omdat Marciano Mexx op haar kont sloeg

Een Jaar Van Je Leven: Kim is woest omdat Marciano Mexx op haar kont sloeg

Vrijdag 11 november 2022 om 13:31

Er is weer ruzie in Een Jaar Van Je Leven. Deze keer is Marciano het slachtoffer, zijn geliefde Kim is woest. Marciano is zich van geen kwaad bewust, maar volgens Kim heeft hij zijn handen niet thuis kunnen houden. “Dat je Mexx slaat op haar kont”, zegt Kim. “Ik ben fucking kwaad.”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Kim is woest omdat Marciano Mexx op haar kont sloeg Er is weer ruzie in Een Jaar Van Je Leven. Deze keer is Marciano het slachtoffer, zijn geliefde Kim is woest. Marciano is zich van geen kwaad bewust, maar volgens Kim heeft hij zijn handen niet thuis kunnen houden. “Dat je Mexx slaat op haar kont”, zegt Kim. “Ik ben fucking kwaad.” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar van je Leven: Kim is klaar met Martin: 'Wat wil je doen, mij bij mijn strot pakken?' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: is huilende Mexx hier glashard aan het liegen? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's