Wesley Sneijder over Jasper Cillessen tijdens WK 2014: "Op het punt hem naar huis te sturen"

Wesley Sneijder over Jasper Cillessen tijdens WK 2014: "Op het punt hem naar huis te sturen"

Vrijdag 11 november 2022 om 22:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jasper Cillessen zit niet in de WK-selectie van Oranje. Bondscoach Louis van Gaal heeft de 33-jarige doelman van NEC laten afvallen voor het eindtoernooi Qatar. Wesley Sneijder vertelt in Veronica Offside over zijn ervaringen met de doelman.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wesley Sneijder</em> over <em>Jasper Cillessen</em> tijdens WK 2014: &quot;Op het punt hem naar huis te sturen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Jasper Cillessen zit niet in de WK-selectie van Oranje. Bondscoach Louis van Gaal heeft de 33-jarige doelman van NEC laten afvallen voor het eindtoernooi Qatar. Wesley Sneijder vertelt in Veronica Offside over zijn ervaringen met de doelman. Tekst gaat verder onder de video. Cillessen WK 2014De keeper van de Nijmeegse club schijnt vrijdagochtend ontploft te zijn van woede bij NEC. Wesley Sneijder bevestigt dat Cillessen inderdaad een lastig persoon kan zijn: "Ze stonden op het punt om hem naar huis te sturen in 2014." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Cillessen WK 2014
De keeper van de Nijmeegse club schijnt vrijdagochtend ontploft te zijn van woede bij NEC. Wesley Sneijder bevestigt dat Cillessen inderdaad een lastig persoon kan zijn: "Ze stonden op het punt om hem naar huis te sturen in 2014."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's