ZIEN: Ophef over aankomst Sinterklaas in groot vliegtuig, goed voorbeeld voor kinderen?

ZIEN: Ophef over aankomst Sinterklaas in groot vliegtuig, goed voorbeeld voor kinderen?

Zaterdag 12 november 2022 om 22:38

Het verlossende antwoord kwam deze zaterdag: het zinkende schip van de Sint heeft de cadeaus en de Sint zelf niet in gevaar gebracht. De Goedheiligman is gewoon weer in het land! Bij Shownieuws bespreken ze het.

ZIEN: Ophef over aankomst <em>Sinterklaas</em> in groot vliegtuig, goed voorbeeld voor kinderen? Het verlossende antwoord kwam deze zaterdag: het zinkende schip van de Sint heeft de cadeaus en de Sint zelf niet in gevaar gebracht. De Goedheiligman is gewoon weer in het land! Bij Shownieuws bespreken ze het. Volgens panellid Guido werd de manier waarop Sinterklaas ons land binnenkwam nogal met wat ophef beloond: "Er zeiden natuurlijk weer een paar klimaatactivisten van foei, foei, foei. Je kan het natuurlijk ook maar moeilijk goed doen in Nederland. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Sinterklaasjournaal: kinderen overstuur door gezonken stoomboot, is het te eng? Bekijk deze video » Rob Goosens kritisch op horror Sinterklaasjournaal: "Opsporing Verzocht in het klein" Bekijk deze video »
TV :

Volgens panellid Guido werd de manier waarop Sinterklaas ons land binnenkwam nogal met wat ophef beloond: "Er zeiden natuurlijk weer een paar klimaatactivisten van foei, foei, foei. Je kan het natuurlijk ook maar moeilijk goed doen in Nederland.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's