Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Volle Zalen, vanavond te zien op NPO 2, gaat presentator Cornald Maas op bezoek bij één van de populairste cabaretiers van ons land: Peter Pannekoek. Hij heeft niet alleen succes met zijn cabaretvoorstellingen; Pannekoek is ook een vast gezicht op televisie. ToomlerPeter Pannekoek nodigt Cornald Maas uit in comedyclub Toomler. Daar waar zijn eerste optredens plaatsvonden, memoreert hij aan zijn auditie. Volle Zalen volgt de populaire cabaretier onder meer achter de schermen van zijn nieuwe cabaretvoorstelling DNA en keert met hem terug naar Hilversum, de stad waar hij al op jonge leeftijd werd geconfronteerd met de eindigheid van het leven. Dit was het nieuwsPannekoek timmert al sinds 2006 stevig aan de weg in cabaretland, maar in 2014 verkreeg hij voor het eerst landelijke bekendheid door zijn weekafsluiter in De wereld draait door. Daarna ging het snel: zijn voorstellingen Zacht van binnen en Later was alles beter werden uitstekend ontvangen door recensenten en sinds 2017 is Pannekoek vast panellid in Dit was het nieuws. Bekijk ook Peter Pannekoek geeft Jan Smit advies voor Televizier-Ring Gala: ‘Niet zingen!’ Bekijk deze video » Eerste beelden nieuw seizoen Volle Zalen met o.a. Peter Pannekoek en Tania Kross Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Volle Zalen, vanavond te zien op NPO 2, gaat presentator Cornald Maas op bezoek bij één van de populairste cabaretiers van ons land: Peter Pannekoek. Hij heeft niet alleen succes met zijn cabaretvoorstellingen; Pannekoek is ook een vast gezicht op televisie.

Toomler
Peter Pannekoek nodigt Cornald Maas uit in comedyclub Toomler. Daar waar zijn eerste optredens plaatsvonden, memoreert hij aan zijn auditie. Volle Zalen volgt de populaire cabaretier onder meer achter de schermen van zijn nieuwe cabaretvoorstelling DNA en keert met hem terug naar Hilversum, de stad waar hij al op jonge leeftijd werd geconfronteerd met de eindigheid van het leven.

Dit was het nieuws
Pannekoek timmert al sinds 2006 stevig aan de weg in cabaretland, maar in 2014 verkreeg hij voor het eerst landelijke bekendheid door zijn weekafsluiter in De wereld draait door. Daarna ging het snel: zijn voorstellingen Zacht van binnen en Later was alles beter werden uitstekend ontvangen door recensenten en sinds 2017 is Pannekoek vast panellid in Dit was het nieuws.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV