Correspondent Iris de Graaf was in shock door oorlog Rusland: 'Pijnlijk en beangstigend'

Correspondent Iris de Graaf was in shock door oorlog Rusland: 'Pijnlijk en beangstigend'

Dinsdag 15 november 2022 om 09:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Correspondent <em>Iris de Graaf</em> was in shock door oorlog <em>Rusland</em>: 'Pijnlijk en beangstigend' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. NOS-correspondent Iris de Graaf doet sinds februari van dit jaar verslag van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Ook voor haar kwam de inval van Rusland als een shock; ze noemt het bij Jinek 'pijnlijk en beangstigend', want doordat de militaire censuur werd ingevoerd kwam ook de positie van (buitenlandse) journalisten in gevaar. De Graaf vertelt bij Jinek ook dat ze in de nacht vóór de oorlog tot vier uur wakker was gebleven vanwege de dreigende geweldsexplosie. Toen ze eindelijk naar bed ging werd ze anderhalf uur later, om half zes, ruw gewekt door haar producent: "Iris, je moet over tien minuten live, het is oorlog." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Correspondent Iris de Graaf was in shock door oorlog Rusland: 'Pijnlijk en beangstigend'

NOS-correspondent Iris de Graaf doet sinds februari van dit jaar verslag van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Ook voor haar kwam de inval van Rusland als een shock; ze noemt het bij Jinek 'pijnlijk en beangstigend', want doordat de militaire censuur werd ingevoerd kwam ook de positie van (buitenlandse) journalisten in gevaar. De Graaf vertelt bij Jinek ook dat ze in de nacht vóór de oorlog tot vier uur wakker was gebleven vanwege de dreigende geweldsexplosie. Toen ze eindelijk naar bed ging werd ze anderhalf uur later, om half zes, ruw gewekt door haar producent: "Iris, je moet over tien minuten live, het is oorlog."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's