Hélène Hendriks weigerde naar boven te gaan met Maradona: "Ik wist gelijk wat hij bedoelde" (HLF8)

Hélène Hendriks weigerde naar boven te gaan met Maradona: "Ik wist gelijk wat hij bedoelde" (HLF8)

Woensdag 16 november 2022 om 21:51

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 16 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Voor 2 miljoen is vandaag de legendarische wedstrijdbal van het WK ‘86 van 'The Hand of God' geveild. Hélène Hendriks heeft Diego Maradona destijds mogen interviewen. Echter, Maradona heeft haar acht uren laten wachten nadat zij weigerde mee naar boven te gaan: "Ik wist gelijk wat hij bedoelde." Aan tafel ontspint zich de discussie of het voor vrouwen in de sportjournalistiek lastiger is dan voor mannen en hoe staat het in het algemeen eigenlijk met de verhoudingen tussen mannen op een voetstuk en anderen daaromheen?

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Hélène Hendriks</em> weigerde naar boven te gaan met Maradona: &quot;Ik wist gelijk wat hij bedoelde&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 16 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Voor 2 miljoen is vandaag de legendarische wedstrijdbal van het WK ‘86 van 'The Hand of God' geveild. Hélène Hendriks heeft Diego Maradona destijds mogen interviewen. Echter, Maradona heeft haar acht uren laten wachten nadat zij weigerde mee naar boven te gaan: "Ik wist gelijk wat hij bedoelde." Aan tafel ontspint zich de discussie of het voor vrouwen in de sportjournalistiek lastiger is dan voor mannen en hoe staat het in het algemeen eigenlijk met de verhoudingen tussen mannen op een voetstuk en anderen daaromheen? Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's