Hélène Hendriks onthult dat ze HLF8 blijft presenteren: 'Ik heb er best lol in'

Hélène Hendriks onthult dat ze HLF8 blijft presenteren: 'Ik heb er best lol in'

Donderdag 17 november 2022 om 08:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 16 november. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Hélène Hendriks</em> onthult dat ze <em>HLF8</em> blijft presenteren: 'Ik heb er best lol in' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 16 november. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De talkshow HLF8 is niet bepaald het toonbeeld van baanbrekende kijkcijfers; de 'meningenshow' van SBS6 duikt eigenlijk nooit op in de Top 25 van de dag. Toch blijft Hélène Hendriks het programma in ieder geval tot het einde van het jaar op de maandagavond presenteren. Ze beweert bij Vandaag Inside dat ze het de laatste tijd best leuk vindt, nu het van een talkshow is veranderd in een meningenshow, en dat ze er nu lol in heeft. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

De talkshow HLF8 is niet bepaald het toonbeeld van baanbrekende kijkcijfers; de 'meningenshow' van SBS6 duikt eigenlijk nooit op in de Top 25 van de dag. Toch blijft Hélène Hendriks het programma in ieder geval tot het einde van het jaar op de maandagavond presenteren. Ze beweert bij Vandaag Inside dat ze het de laatste tijd best leuk vindt, nu het van een talkshow is veranderd in een meningenshow, en dat ze er nu lol in heeft.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's