Wilfred Genee lacht na verspreking Valentijn Driessen: 'Vincent Bijlo pakt geen bal!'

Wilfred Genee lacht na verspreking Valentijn Driessen: 'Vincent Bijlo pakt geen bal!'

Vrijdag 18 november 2022 om 08:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> lacht na verspreking <em>Valentijn Driessen</em>: 'Vincent Bijlo pakt geen bal!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside werd donderdagavond contact gezocht met Valentijn Driessen in Qatar. Belangrijkste kwestie was het keepersvraagstuk: wie gaat er spelen tegen Senegal? Driessen heeft een scoop, want hij denkt dat Andries Noppert onder de lat staat tegen de Afrikanen. Volgens Driessen heeft Remko Pasveer zijn Ajax-vorm meegenomen naar Qatar - 'dus geen vorm' - en daarna begint hij over 'Vincent Bijlo'. Deze verspreking kan op een lachsalvo van Wilfred Genee rekenen, want Bijlo is een blinde cabaretier. "Vincent ziet niks! Die pakt geen bal kan ik je melden!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In Vandaag Inside werd donderdagavond contact gezocht met Valentijn Driessen in Qatar. Belangrijkste kwestie was het keepersvraagstuk: wie gaat er spelen tegen Senegal? Driessen heeft een scoop, want hij denkt dat Andries Noppert onder de lat staat tegen de Afrikanen. Volgens Driessen heeft Remko Pasveer zijn Ajax-vorm meegenomen naar Qatar - 'dus geen vorm' - en daarna begint hij over 'Vincent Bijlo'. Deze verspreking kan op een lachsalvo van Wilfred Genee rekenen, want Bijlo is een blinde cabaretier. "Vincent ziet niks! Die pakt geen bal kan ik je melden!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's