Jinek: is Ecuador omgekocht om te verliezen van Qatar op WK?

Jinek: is Ecuador omgekocht om te verliezen van Qatar op WK?

Vrijdag 18 november 2022 om 10:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

In Jinek vertelt Milan van Dongen meer over het laatste schandaal rond het WK in Qatar. Er wordt namelijk door een journalist beweerd dat Ecuador is omgekocht om van Qatar te verliezen…

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: is Ecuador omgekocht om te verliezen van Qatar op WK? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. In Jinek vertelt Milan van Dongen meer over het laatste schandaal rond het WK in Qatar. Er wordt namelijk door een journalist beweerd dat Ecuador is omgekocht om van Qatar te verliezen… Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: is Ecuador omgekocht om te verliezen van Qatar op WK?

Actuele video's

Meer actuele video's