HLF8 gemist? Joris Peters en Saskia Geraerts over uitspraak Mallorca-zaak

HLF8 gemist? Joris Peters en Saskia Geraerts over uitspraak Mallorca-zaak

Vrijdag 18 november 2022 om 21:01

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 18 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Eén vrijspraak, acht gevangenisstraffen en meerdere taakstraffen: de rechtbank heeft niet mild geoordeeld in de zaak waarbij een vriendengroep uit Hilversum terechtstond voor een geweldsexplosie op Mallorca in de zomer van 2021. Joris Peters en Saskia Geraerts vertellen in HLF8 over de Mallorca-zaak.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em> gemist? <em>Joris Peters</em> en <em>Saskia Geraerts</em> over uitspraak Mallorca-zaak Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 18 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Eén vrijspraak, acht gevangenisstraffen en meerdere taakstraffen: de rechtbank heeft niet mild geoordeeld in de zaak waarbij een vriendengroep uit Hilversum terechtstond voor een geweldsexplosie op Mallorca in de zomer van 2021. Joris Peters en Saskia Geraerts vertellen in HLF8 over de Mallorca-zaak. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's