Wesley Sneijder wil Blind in het centrum van WK-elftal (Veronica Offside)

Wesley Sneijder wil Blind in het centrum van WK-elftal (Veronica Offside)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Wesley Sneijder wil <em>Blind</em> in het centrum van <em>WK-elftal</em> (Veronica Offside) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wesley Sneijder pleit in de laatste aflevering van Veronica Offside van dit seizoen voor Daley Blind naast Timber en Van Dijk in het centrum van het WK-elftal van Louis van Gaal. De ex-middenvelder, die zelf ook even naar Qatar zal afreizen, ziet dat als de beste optie: "Met Frenkie voor 'm kan hij dan lekker schuiven. Hij hoeft niet extreem te lopen." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wesley Sneijder pleit in de laatste aflevering van Veronica Offside van dit seizoen voor Daley Blind naast Timber en Van Dijk in het centrum van het WK-elftal van Louis van Gaal. De ex-middenvelder, die zelf ook even naar Qatar zal afreizen, ziet dat als de beste optie: "Met Frenkie voor 'm kan hij dan lekker schuiven. Hij hoeft niet extreem te lopen."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV