Video: Robèrt van Beckhoven blikt terug op The Masked Singer-avontuur

Video: Robèrt van Beckhoven blikt terug op The Masked Singer-avontuur

Zaterdag 19 november 2022 om 21:55

Meesterbakker Robèrt van Beckhoven werd voor The Masked Singer omgetoverd tot een levensgrote Teddybeer. Maar hoe groot het knuffelgehalte ook was, hij moest gisteren zijn masker afzetten. En dat kon de Brabander zeker wel worst wezen, want hij zat er net lekker in!

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Robèrt van Beckhoven</em> blikt terug op <em>The Masked Singer</em>-avontuur Meesterbakker Robèrt van Beckhoven werd voor The Masked Singer omgetoverd tot een levensgrote Teddybeer. Maar hoe groot het knuffelgehalte ook was, hij moest gisteren zijn masker afzetten. En dat kon de Brabander zeker wel worst wezen, want hij zat er net lekker in! Tekst gaat verder onder de video. The Masked Singer-exit"Ik vond het eerlijk gezegd wel jammer, ik begon er net lol in te hebben", aldus Robèrt van Beckhoven. Met een draaiend achterwerk en in pyjama nam de teddybeer uiteindelijk afscheid van het programma. Dat zingen vond Van Beckhoven leuk en doet hij ook geregeld in de bakkerij. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Robèrt van Beckhoven blikt terug op The Masked Singer-avontuur

The Masked Singer-exit
"Ik vond het eerlijk gezegd wel jammer, ik begon er net lol in te hebben", aldus Robèrt van Beckhoven. Met een draaiend achterwerk en in pyjama nam de teddybeer uiteindelijk afscheid van het programma. Dat zingen vond Van Beckhoven leuk en doet hij ook geregeld in de bakkerij.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's