Rob Goossens: "Matthijs van Nieuwkerks eerste, ingetrokken statement gaat wel uitlekken"

Rob Goossens: "Matthijs van Nieuwkerks eerste, ingetrokken statement gaat wel uitlekken"

Zondag 20 november 2022 om 20:48

Sinds het uitkomen van het Volkskrant-artikel over de tirannieke trekken van Matthijs van Nieuwkerk bij 'De Wereld Draait Door' is iedereen in medialand in rep en roer. Wat ook naar buiten kwam, is dat de eerste reactie van de befaamde presentator op het artikel is ingetrokken door hemzelf. Een tweede reactie volgde en die werd door de Volkskrant geplaatst.

Uitlekken
Rob Goossens, mediaverslaggever Superguide gaat er vanuit dat de initiële reactie van Matthijs wel degelijk zal gaan uitlekken. Rob vermoedt ook dat er een groter, onafhankelijk onderzoek zal komen naar nog meer programma's bij de NPO aangezien Mariëtte Hamer, Nederlands regeringscommissaris grensoverschrijdend gedrag, dat vandaag in het programma ‘Buitenhof’ heeft laten doorschemeren.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rob Goossens</em>: &quot;<em>Matthijs van Nieuwkerks</em> eerste, ingetrokken statement gaat wel uitlekken&quot; Sinds het uitkomen van het Volkskrant-artikel over de tirannieke trekken van Matthijs van Nieuwkerk bij 'De Wereld Draait Door' is iedereen in medialand in rep en roer. Wat ook naar buiten kwam, is dat de eerste reactie van de befaamde presentator op het artikel is ingetrokken door hemzelf. Een tweede reactie volgde en die werd door de Volkskrant geplaatst. UitlekkenRob Goossens, mediaverslaggever Superguide gaat er vanuit dat de initiële reactie van Matthijs wel degelijk zal gaan uitlekken. Rob vermoedt ook dat er een groter, onafhankelijk onderzoek zal komen naar nog meer programma's bij de NPO aangezien Mariëtte Hamer, Nederlands regeringscommissaris grensoverschrijdend gedrag, dat vandaag in het programma ‘Buitenhof’ heeft laten doorschemeren. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goossens: "Matthijs van Nieuwkerks eerste, ingetrokken statement gaat wel uitlekken"

Actuele video's

Meer actuele video's