Barbara Barend in shock: 'FIFA geeft WK-spelers gele kaart als ze OneLove-band dragen' (video)

Barbara Barend in shock: 'FIFA geeft WK-spelers gele kaart als ze OneLove-band dragen' (video)

Maandag 21 november 2022 om 11:10

Het WK in Qatar blijft de wereld verbazen, ook nu het toernooi daadwerkelijk is begonnen: aanvoerders die een OneLove-band (tegen alle vormen van discriminatie) dragen tijdens een wedstrijd zullen daarvoor door de FIFA worden beboet met een gele kaart. Barbara Barend is in shock: 'Dat maakt het onmogelijk om die band te dragen. Je kunt het je niet permiteren om als aanvoerder met een gele kaart op zak dit WK te beginnen.'

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder:

Barbara Barend in shock: '<em>FIFA</em> geeft WK-spelers gele kaart als ze <em>OneLove-band</em> dragen' (video) Het WK in Qatar blijft de wereld verbazen, ook nu het toernooi daadwerkelijk is begonnen: aanvoerders die een OneLove-band (tegen alle vormen van discriminatie) dragen tijdens een wedstrijd zullen daarvoor door de FIFA worden beboet met een gele kaart. Barbara Barend is in shock: 'Dat maakt het onmogelijk om die band te dragen. Je kunt het je niet permiteren om als aanvoerder met een gele kaart op zak dit WK te beginnen.' Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder: Lees ook hoe je het WK voetbal via de livestream kijkt en hoe de NOS verslag doet van het WK in Qatar. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Noa Vahle staat te koukleumen in stadion in Qatar, 'gasprijs maakt niet uit hier' Bekijk deze video » Sneijder, Koeman & Kieft: 'Nederland haalt WK-finale in Qatar NIET' (Villa Oranje) Bekijk deze video »
TV :
Barbara Barend in shock: 'FIFA geeft WK-spelers gele kaart als ze OneLove-band dragen' (video)

Lees ook hoe je het WK voetbal via de livestream kijkt en hoe de NOS verslag doet van het WK in Qatar. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's