Gijs de Jong (KNVB) in De Oranjewinter wil geen WK 2030 in Saudi-Arabië zonder aanpassingen

Gijs de Jong (KNVB) in De Oranjewinter wil geen WK 2030 in Saudi-Arabië zonder aanpassingen

Zondag 27 november 2022 om 12:00

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gijs de Jong</em> (KNVB) in <em>De Oranjewinter</em> wil geen <em>WK 2030</em> in Saudi-Arabië zonder aanpassingen Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Noa Vahle sprak voor De Oranjewinter met KNVB-bestuurder Gijs de Jong en stelde hem kritische vragen waaronder "Wat als het WK 2030 in Saudi-Arabië wordt gehouden?" Volgens de Jong moet daar dan de mensenrechtensituatie gewaarborgd zijn want hij kan zich niet voorstellen dat Oranje er anders aanwezig zou willen zijn. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Noa Vahle sprak voor De Oranjewinter met KNVB-bestuurder Gijs de Jong en stelde hem kritische vragen waaronder "Wat als het WK 2030 in Saudi-Arabië wordt gehouden?" Volgens de Jong moet daar dan de mensenrechtensituatie gewaarborgd zijn want hij kan zich niet voorstellen dat Oranje er anders aanwezig zou willen zijn.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's