Video: Portiek en meerdere auto's in Rotterdam beschadigd door explosie

Video: Portiek en meerdere auto's in Rotterdam beschadigd door explosie

Video: Portiek en meerdere auto's in <em>Rotterdam</em> beschadigd door <em>explosie</em> Een portiek aan het Stieltjesplein in Rotterdam-Zuid, is in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.15 uur zwaar beschadigd geraakt na een explosie, meldt de politie. De explosie werd waarschijnlijk veroorzaakt door vuurwerk. Niemand raakte gewond. Meerdere auto's die in de buurt stonden geparkeerd liepen ook schade op. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vier kinderen gered na explosie bij woning in Rotterdam-Zuid Bekijk deze video » Hart van Nederland: forse schade aan shishalounge in Eindhoven na explosie (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een portiek aan het Stieltjesplein in Rotterdam-Zuid, is in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.15 uur zwaar beschadigd geraakt na een explosie, meldt de politie. De explosie werd waarschijnlijk veroorzaakt door vuurwerk. Niemand raakte gewond. Meerdere auto's die in de buurt stonden geparkeerd liepen ook schade op.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV