Kim ontploft in Een Jaar Van Je Leven tegen Esther: ‘Houd je bek achterlijke trut’

Kim ontploft in Een Jaar Van Je Leven tegen Esther: ‘Houd je bek achterlijke trut’

In Een Jaar Van Je Leven lijkt het erop dat er rustig wordt gewerkt in de keuken, maar al snel escaleert de boel. Esther maakt namelijk een opmerking die het bloed onder de nagels van Kim vandaan haalt en ze ontploft.

Lees verder onder de video.

Kim ontploft in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> tegen Esther: ‘Houd je bek achterlijke trut’ In Een Jaar Van Je Leven lijkt het erop dat er rustig wordt gewerkt in de keuken, maar al snel escaleert de boel. Esther maakt namelijk een opmerking die het bloed onder de nagels van Kim vandaan haalt en ze ontploft. Lees verder onder de video. Kim wil Esther klap voor haar bek geven“Esther jonge, houd je bek gewoon dicht. Wat een achterlijke trut ben jij, jonge.” Kim laat ook weten dat Esther een klap voor haar ‘bek’ kan krijgen en ze hoopt ook nog eens dat ze stikt in kaas. En dat allemaal om een opmerking over een koekenpan… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hierboven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey schreeuwt erop los maar wordt uitgelachen en genegeerd Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: een onschuldig grapje van Djedi kost 10.000 euro (video) Bekijk deze video »
TV :
Kim ontploft in Een Jaar Van Je Leven tegen Esther: ‘Houd je bek achterlijke trut’

Kim wil Esther klap voor haar bek geven
“Esther jonge, houd je bek gewoon dicht. Wat een achterlijke trut ben jij, jonge.” Kim laat ook weten dat Esther een klap voor haar ‘bek’ kan krijgen en ze hoopt ook nog eens dat ze stikt in kaas. En dat allemaal om een opmerking over een koekenpan…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hierboven.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV