Live stream Marokko - Portugal (WK voetbal)

Live stream Marokko - Portugal (WK voetbal)

Kijk zaterdag 10 december vanaf 16.00 uur LIVE naar Marokko - Portugal via de livestream hierboven.

Zondag spelen Marokko en Portugal tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Marokko - Portugal op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Marokko - Portugal

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Marokko - Portugal is zaterdag vanaf 16.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Marokko - Portugal</em> (WK voetbal) Kijk zaterdag 10 december vanaf 16.00 uur LIVE naar Marokko - Portugal via de livestream hierboven. Zondag spelen Marokko en Portugal tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Marokko - Portugal op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Marokko - Portugal De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Marokko - Portugal (kwartfinale WK voetbal) Bekijk deze video » Marokko - Portugal is zaterdag vanaf 16.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Marokko - Portugal (WK voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV