Video: Minderjarige jongen uit Friesland rijdt zonder rijbewijs man het ziekenhuis in

Video: Minderjarige jongen uit Friesland rijdt zonder rijbewijs man het ziekenhuis in

Zondag 11 december 2022 om 14:32

Video: <em>Minderjarige jongen</em> uit Friesland rijdt <em>zonder rijbewijs</em> man het ziekenhuis in Bij een aanrijding in het Friese Damwâld is zondagochtend een 20-jarige man uit Kollum ernstig gewond geraakt. De bestuurder van de auto betreft een minderjarige jongen zonder rijbewijs. Ook was hij onder invloed van alcohol, zo meldt de politie aan Hart van Nederland. Daarnaast ramde de beschonken tiener nog eens drie andere voertuigen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: beelden van uiteengereten bestelbus door botsing met trein Bekijk deze video » Video: automobilist rijdt groep mensen aan bij station Eindhoven Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een aanrijding in het Friese Damwâld is zondagochtend een 20-jarige man uit Kollum ernstig gewond geraakt. De bestuurder van de auto betreft een minderjarige jongen zonder rijbewijs. Ook was hij onder invloed van alcohol, zo meldt de politie aan Hart van Nederland. Daarnaast ramde de beschonken tiener nog eens drie andere voertuigen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's