Jörgen Raymann in HLF8 over brandbrief drankgebruik binnen FvD: “Laten ze lekker doorzuipen”

Jörgen Raymann in HLF8 over brandbrief drankgebruik binnen FvD: “Laten ze lekker doorzuipen”

Dinsdag 13 december 2022 om 20:35

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 13 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jörgen Raymann</em> in <em>HLF8</em> over brandbrief drankgebruik binnen FvD: “Laten ze lekker doorzuipen” Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 13 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vandaag is er vanuit het Presidium van de Tweede Kamer een 'brandbrief' gekomen vanwege het drankgebruik door kamerleden van Forum voor Democratie. Bij HLF8 discussiëren de gasten of het acceptabel is om te drinken onder werktijd. “Laten ze lekker doorzuipen” vindt Jörgen Raymann. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Vandaag is er vanuit het Presidium van de Tweede Kamer een 'brandbrief' gekomen vanwege het drankgebruik door kamerleden van Forum voor Democratie. Bij HLF8 discussiëren de gasten of het acceptabel is om te drinken onder werktijd. “Laten ze lekker doorzuipen” vindt Jörgen Raymann.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's