Afscheidsconcert Rob de Nijs donderdag op tv: bekijk de eerste beelden

Afscheidsconcert Rob de Nijs donderdag op tv: bekijk de eerste beelden

Woensdag 14 december 2022 om 12:48

Omroep MAX zendt donderdagavond het bijzondere afscheidsconcert van Rob de Nijs in Ziggo Dome uit: Het is mooi geweest. De eerste beelden, waarop onder andere te zien is hoe de zanger in zijn rolstoel richting het podium gereden wordt door zijn vrouw Jet, zie je hieronder:

Afscheidsconcert <em>Rob de Nijs</em> donderdag op tv: bekijk de eerste beelden Omroep MAX zendt donderdagavond het bijzondere afscheidsconcert van Rob de Nijs in Ziggo Dome uit: Het is mooi geweest. De eerste beelden, waarop onder andere te zien is hoe de zanger in zijn rolstoel richting het podium gereden wordt door zijn vrouw Jet, zie je hieronder: Rob de Nijs - Het is mooi geweest is op donderdag 15 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt hierna de hele concertregistratie van Rob de Nijs - Het is mooi geweest terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rob de Nijs zingt Malle babbe en Banger hart bij afscheidsconcert in rolstoel Bekijk deze video » Toppers: Jan Smit eert Rob de Nijs met medley (video) Bekijk deze video » Zien: Rob de Nijs verrast Willeke Alberti bij afscheidsconcert (video) Bekijk deze video »
TV :
Afscheidsconcert Rob de Nijs donderdag op tv: bekijk de eerste beelden

Rob de Nijs - Het is mooi geweest is op donderdag 15 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt hierna de hele concertregistratie van Rob de Nijs - Het is mooi geweest terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's