Rob de Nijs zingt Malle babbe en Banger hart bij afscheidsconcert in rolstoel

Rob de Nijs zingt Malle babbe en Banger hart bij afscheidsconcert in rolstoel

Rob de Nijs stond woensdagavond voor de allerlaatste keer op het podium om zijn imposante carrière af te sluiten. De zanger was genoodzaakt om zijn afscheidsconcert vanuit een rolstoel te geven. De 79-jarige De Nijs heeft de ziekte van Parkinson, waardoor hij heeft besloten om nog een keer op te treden voor zijn fans, om daarna met pensioen te gaan. In beelden van Shownieuws vertelt zijn vrouw Henriëtte meer over deze bijzondere show en is te zien hoe De Nijs onder anderen zijn hits Malle babbe en Banger hart zingt.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Rob de Nijs zingt <em>Malle babbe</em> en <em>Banger hart</em> bij afscheidsconcert in rolstoel Rob de Nijs stond woensdagavond voor de allerlaatste keer op het podium om zijn imposante carrière af te sluiten. De zanger was genoodzaakt om zijn afscheidsconcert vanuit een rolstoel te geven. De 79-jarige De Nijs heeft de ziekte van Parkinson, waardoor hij heeft besloten om nog een keer op te treden voor zijn fans, om daarna met pensioen te gaan. In beelden van Shownieuws vertelt zijn vrouw Henriëtte meer over deze bijzondere show en is te zien hoe De Nijs onder anderen zijn hits Malle babbe en Banger hart zingt. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Afscheidsconcert Rob de Nijs in Ziggo Dome; dit kun je verwachten (video) Bekijk deze video » Rob de Nijs in rolstoel tijdens afscheidsconcert volgens Henriette: "Gek, maar goed zo", (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob de Nijs zingt Malle babbe en Banger hart bij afscheidsconcert in rolstoel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV