Arme tijden bij Een Jaar Van Je Leven: Janet is van de smeerpolitie (video)

Arme tijden bij Een Jaar Van Je Leven: Janet is van de smeerpolitie (video)

Donderdag 15 december 2022 om 15:50

Bij Een Jaar Van Je Leven hebben zij het niet ruim. Janet zit de mannen flink op hun vingers te tikken over de hoeveelheid beleg die zij op hun brood doen. "Wacht even, wacht even, wacht even, dit is veel te dik," aldus Janet. Dat wordt de volgende dag dus droog brood.

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Arme tijden bij <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Janet is van de smeerpolitie (video) Bij Een Jaar Van Je Leven hebben zij het niet ruim. Janet zit de mannen flink op hun vingers te tikken over de hoeveelheid beleg die zij op hun brood doen. "Wacht even, wacht even, wacht even, dit is veel te dik," aldus Janet. Dat wordt de volgende dag dus droog brood. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Madeleine weet antwoord niet in spannende eliminatieopdracht Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: zijn Marciano en Kim klaar met hun relatie? Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Isaac plast in melkfles in volle slaapkamer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's