Een Jaar Van Je Leven: Madeleine weet antwoord niet in spannende eliminatieopdracht

Een Jaar Van Je Leven: Madeleine weet antwoord niet in spannende eliminatieopdracht

In Een Jaar Van Je Leven krijgt Madeleine een eliminatieopdracht voor haar kiezen. Haalt ze dit niet, dan zal ze de realityshow moeten verlaten. De opdracht heeft te maken met topografie, ze moet benoemen welk land op de kaart verlicht wordt. Ze heeft een black-out en weet niet dat Indonesië op de kaart te zien is…

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Madeleine weet antwoord niet in spannende eliminatieopdracht In Een Jaar Van Je Leven krijgt Madeleine een eliminatieopdracht voor haar kiezen. Haalt ze dit niet, dan zal ze de realityshow moeten verlaten. De opdracht heeft te maken met topografie, ze moet benoemen welk land op de kaart verlicht wordt. Ze heeft een black-out en weet niet dat Indonesië op de kaart te zien is… Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Berend van Een Jaar Van Je Leven: 'Lekker neuzen als kabouters' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Berend en Eunice gaan los met modderworstelen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV