André Rieu: Welcome to my World gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu: Welcome to my World gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu: Welcome to my World gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vrijdag komt er een einde aan de reeks André Rieu: Welcome to my World. In de laatste aflevering zien we zien we André op het ijs, namelijk op de schaatsbaan in Breda. Daar repeteert hij met veertig schaatsers de Schaatsenrijderswals. Oud-HollandsDe schaatsparen schaatsen op traditionele Oud-Hollandse wijze met stokken. Dat blijkt niet zomaar even een 'koud kunstje' te zijn. Maar het lukt en de schaatsparen schitteren in origineel Friese kostuums op het ijs in Maastricht. Spelen voor kerstmanAndré en echtgenote Marjorie spelen zoals elk jaar in deze tijd graag Kerstman en geven het orkest kerstcadeautjes. The Golden Voices of Gospel zorgen dat het dak eraf gaat tijdens een feestelijk concert in André's prachtige Winterpaleis. Bekijk ook Op1 gemist? Britse koningin Elizabeth II was groot fan van André Rieu Bekijk deze video » Op1 gemist? André Rieu gaat weer op wereldtournee: 'Eindelijk!' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
André Rieu: Welcome to my World gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 16 december 2022 om 20:00

Vrijdag komt er een einde aan de reeks André Rieu: Welcome to my World. In de laatste aflevering zien we zien we André op het ijs, namelijk op de schaatsbaan in Breda. Daar repeteert hij met veertig schaatsers de Schaatsenrijderswals.

Oud-Hollands
De schaatsparen schaatsen op traditionele Oud-Hollandse wijze met stokken. Dat blijkt niet zomaar even een 'koud kunstje' te zijn. Maar het lukt en de schaatsparen schitteren in origineel Friese kostuums op het ijs in Maastricht.

Spelen voor kerstman
André en echtgenote Marjorie spelen zoals elk jaar in deze tijd graag Kerstman en geven het orkest kerstcadeautjes. The Golden Voices of Gospel zorgen dat het dak eraf gaat tijdens een feestelijk concert in André's prachtige Winterpaleis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van André Rieu: Welcome to My World

Actuele video's

Meer actuele video's