Heren De Oranjewinter gaan los over mooie sportjournaliste: ‘Beetje ruzie waard’

Heren De Oranjewinter gaan los over mooie sportjournaliste: ‘Beetje ruzie waard’

Vrijdag 16 december 2022 om 09:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 15 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter zijn de heren behoorlijk onder de indruk van de mooie Mexicaanse sportjournaliste Inés Sainz. Noa Vahle heeft haar geïnterviewd, en René van der Gijp is met name enthousiast over haar looks. “Het is beter om naar te kijken dan naar te luisteren heb ik het idee.” Chris Woerts vindt deze dame wel een ‘beetje ruzie’ waard. Waarop hij te horen krijgt dat hij een ‘ouwe viespeuk’ is…

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Heren <em>De Oranjewinter</em> gaan los over mooie sportjournaliste: ‘Beetje ruzie waard’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 15 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter zijn de heren behoorlijk onder de indruk van de mooie Mexicaanse sportjournaliste Inés Sainz. Noa Vahle heeft haar geïnterviewd, en René van der Gijp is met name enthousiast over haar looks. “Het is beter om naar te kijken dan naar te luisteren heb ik het idee.” Chris Woerts vindt deze dame wel een ‘beetje ruzie’ waard. Waarop hij te horen krijgt dat hij een ‘ouwe viespeuk’ is… Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's