SPOILER: onthulling Ster en Saturnus in halve finale The Masked Singer (video)

SPOILER: onthulling Ster en Saturnus in halve finale The Masked Singer (video)

Vrijdag 16 december 2022 om 22:44

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 16 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Het is tijd om de Ster en Saturnus te onthullen. Ze hebben het de panelleden tijdens hun gastoptreden niet gemakkelijk gemaakt.

Lees verder onder de video.

SPOILER: onthulling <em>Ster en Saturnus</em> in halve finale <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 16 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Het is tijd om de Ster en Saturnus te onthullen. Ze hebben het de panelleden tijdens hun gastoptreden niet gemakkelijk gemaakt. The Masked Singer: speciaal duo-optreden van Ster en Saturnus maakt indruk (video) Bekijk deze video » Lees verder onder de video. OptredenDe Ster en Saturnes zetten een spectaculair optreden neer in The Masked Singer, maar raden de panelleden de juiste identiteiten van deze BN'ers ook? Je ziet het in bovenstaande video. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: onthulling Ster en Saturnus in halve finale The Masked Singer (video)

Optreden
De Ster en Saturnes zetten een spectaculair optreden neer in The Masked Singer, maar raden de panelleden de juiste identiteiten van deze BN'ers ook? Je ziet het in bovenstaande video.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's