The Masked Singer: speciaal duo-optreden van Ster en Saturnus maakt indruk (video)

The Masked Singer: speciaal duo-optreden van Ster en Saturnus maakt indruk (video)

Vrijdag 16 december 2022 om 22:08

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 16 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Deze week is er een nieuw duo bij The Masked Singer die speciaal voor het goede doel een gastoptreden geeft. Het is voor de panelleden ontzettend lastig om te raden wie deze buitenaardse wezens zijn...

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em>: speciaal duo-optreden van <em>Ster en Saturnus</em> maakt indruk (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 16 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Deze week is er een nieuw duo bij The Masked Singer die speciaal voor het goede doel een gastoptreden geeft. Het is voor de panelleden ontzettend lastig om te raden wie deze buitenaardse wezens zijn... Lees verder onder de video. Tussen de sterrenIn hun geweldige outfits zijn Ster en Saturnus voor één avondje op aarde neergedaald om op te treden in de halve finale van The Masked Singer. Wie zouden er achter de maskers zitten van dit verrassingsoptreden? The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: speciaal duo-optreden van Ster en Saturnus maakt indruk (video)

Tussen de sterren
In hun geweldige outfits zijn Ster en Saturnus voor één avondje op aarde neergedaald om op te treden in de halve finale van The Masked Singer. Wie zouden er achter de maskers zitten van dit verrassingsoptreden?

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's