HLF8: Amber Heard schikt rechtzaak tegen Johnny Depp en moet een miljoen dollar betalen

HLF8: Amber Heard schikt rechtzaak tegen Johnny Depp en moet een miljoen dollar betalen

Dinsdag 20 december 2022 om 21:37

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em>: <em>Amber Heard</em> schikt rechtzaak tegen <em>Johnny Depp</em> en moet een miljoen dollar betalen Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sophie van de Enk, Amerikadeskundige recapituleert in HLF8 het moddergooien in de rechtszaken die speelden tussen Johnny Depp en Amber Heard. De rechtzaak is inmiddels door een schikking ten einde gekomen waarbij Amber 1 miljoen dollar aan Johnny zal betalen. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Sophie van de Enk, Amerikadeskundige recapituleert in HLF8 het moddergooien in de rechtszaken die speelden tussen Johnny Depp en Amber Heard. De rechtzaak is inmiddels door een schikking ten einde gekomen waarbij Amber 1 miljoen dollar aan Johnny zal betalen.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's