Rob de Wijk pessimistisch over oorlog in Oekraïne: "Russen zijn zich snel aan het herpakken" (Op1)

Rob de Wijk pessimistisch over oorlog in Oekraïne: "Russen zijn zich snel aan het herpakken" (Op1)

Woensdag 21 december 2022 om 23:00

President Zelensky heeft voor het eerst, sinds het uitbreken van de oorlog, Oekraïne verlaten. Hij is naar Amerika gevlogen om president Biden te ontmoeten. Zelensky zal daar het Congres toespreken. Rob de Wijk noemt het bezoek: “Dit is eigenlijk een middelvinger in de richting van Poetin." De Wijk constateert wel dat de situatie aan het veranderen is in Oekraïne. "De Russen zijn zich snel aan het herpakken. Pakweg 150.000 troepen worden klaargestoomd voor een nieuwe aanval en die worden wel goed getraind. Dat is verontrustend voor Oekraïne", concludeert hij.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Rob de Wijk</em> pessimistisch over oorlog in <em>Oekraïne:</em> &quot;Russen zijn zich snel aan het herpakken&quot; (<em>Op1</em>) President Zelensky heeft voor het eerst, sinds het uitbreken van de oorlog, Oekraïne verlaten. Hij is naar Amerika gevlogen om president Biden te ontmoeten. Zelensky zal daar het Congres toespreken. Rob de Wijk noemt het bezoek: “Dit is eigenlijk een middelvinger in de richting van Poetin." De Wijk constateert wel dat de situatie aan het veranderen is in Oekraïne. "De Russen zijn zich snel aan het herpakken. Pakweg 150.000 troepen worden klaargestoomd voor een nieuwe aanval en die worden wel goed getraind. Dat is verontrustend voor Oekraïne", concludeert hij. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien! Shownieuws: David Letterman in gesprek met president Zelensky (video) Bekijk deze video » HLF8 gemist? Zelensky wereldburger van het jaar: "Krijgt bijna 100 miljard" Bekijk deze video »
Talkshow :
Rob de Wijk pessimistisch over oorlog in Oekraïne: "Russen zijn zich snel aan het herpakken" (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's