Sam Hagens krijgt voor presentatie HLF8 tips van bekende vader Pieter Jan Hagens

Sam Hagens krijgt voor presentatie HLF8 tips van bekende vader Pieter Jan Hagens

Donderdag 22 december 2022 om 08:37

Het hoge woord is er eindelijk uit. Sam Hagens, politiek verslaggever van Hart van Nederland, wordt naast Hélène Hendriks de presentator van HLF8. Sam heeft veel zin in dit nieuwe avontuur en hij kan rekenen op de steun van zijn bekende vader, Pieter Jan Hagens. “We hebben best wel veel contact, ook met dit hele proces. Eigenlijk krijg ik wel veel tips van hem, hij kijkt ook naar uitzendingen en zo dus dat is superfijn.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

De eerste uitzending van HLF8 met Sam Hagens als presentator is 4 januari 2023. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Sam Hagens krijgt voor presentatie <em>HLF8</em> tips van bekende vader Pieter Jan Hagens Het hoge woord is er eindelijk uit. Sam Hagens, politiek verslaggever van Hart van Nederland, wordt naast Hélène Hendriks de presentator van HLF8. Sam heeft veel zin in dit nieuwe avontuur en hij kan rekenen op de steun van zijn bekende vader, Pieter Jan Hagens. “We hebben best wel veel contact, ook met dit hele proces. Eigenlijk krijg ik wel veel tips van hem, hij kijkt ook naar uitzendingen en zo dus dat is superfijn.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. De eerste uitzending van HLF8 met Sam Hagens als presentator is 4 januari 2023. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Sam Hagens is nieuwe presentator HLF8, bekijk zijn auditie bij Oranjewinter Bekijk deze video » Sam Hagens over nieuwe rol als host HLF8: "Spannend, die eerste uitzending" (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's