Lang leve de liefde: Gemco denkt vijf keer per dag aan seks en noemt zichzelf veeleisend

Lang leve de liefde: Gemco denkt vijf keer per dag aan seks en noemt zichzelf veeleisend

Donderdag 22 december 2022 om 14:12

In Lang leve de liefde wordt het onderwerp seks besproken, Gemco bekent dat hij zo’n vijf keer per dag aan seks denkt. “Ben je dan zo hot?”, vraagt zijn date, ze wil graag weten waar dit vandaan komt. “Ik hou van seks. Dat is toch iets belangrijks? Ik ben wel een beetje veeleisend. Het moet wel goed, goed zijn.” Het blijkt dat de twee nogal anders over dit onderwerp denken, als Gemco vraagt wat zij niet vindt kunnen op een eerste date. “Seks.”

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Gemco denkt vijf keer per dag aan seks en noemt zichzelf veeleisend In Lang leve de liefde wordt het onderwerp seks besproken, Gemco bekent dat hij zo’n vijf keer per dag aan seks denkt. “Ben je dan zo hot?”, vraagt zijn date, ze wil graag weten waar dit vandaan komt. “Ik hou van seks. Dat is toch iets belangrijks? Ik ben wel een beetje veeleisend. Het moet wel goed, goed zijn.” Het blijkt dat de twee nogal anders over dit onderwerp denken, als Gemco vraagt wat zij niet vindt kunnen op een eerste date. “Seks.” Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Erik wil Esmée aanraken en zoenen Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Theo vraagt Truusje voor seks (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's